| 22nd June - Day 1   |                              |       |        |          |
|---|------------------------------|-------|--------|----------|
| Session Title   | Item                         | start | finish | Duration |
|   | Registration                 | 8.30  | 9.00   | 30mins   |
|   | Refreshments on arrival      | 8.30  | 9.00   |          |
|   | Welcome and opening comments | 9.00  | 9.10   | 10mins   |
|   | Keynote Speaker              | 9.10  | 9.50   | 40mins   |
| Pipeline, Carbon Capture and<br>Hydrogen                          | Major Project Speaker 1      | 9.50  | 10.20  | 30mins   |
|   | Major Project Speaker 2      | 10.20 | 10.50  | 30mins   |
|   | Break                        | 10.50 | 11.10  | 20mins   |
| Offshore wind and related topics                                  | Presentation 1               | 11.10 | 11.45  | 35mins   |
|   | Presentation 2               | 11.45 | 12.20  | 35mins   |
|   | Lunch                        | 12.20 | 13.20  | 60mins   |
| Advances in materials, re-use and<br>bio-based chemistry          | Presentation 3               | 13.20 | 13.45  | 35mins   |
|   | Presentation 4               | 13.45 | 14.20  | 35mins   |
|   | Break                        | 14.20 | 14.40  | 20mins   |
| Developments in anti-corrosion<br>coatings and coating techniques | Presentation 5               | 14.40 | 15.15  | 35mins   |
|   | Presentation 6               | 15.15 | 15.50  | 35mins   |
|   | Closing comments             | 15.50 | 16.05  | 15mins   |
|   | Free time                    | 16.05 | 18.30  | 145mins  |
|   | Pre-dinner drinks            | 18.30 | 19.00  | 30mins   |
|   | Conference Dinner            | 19.00 | 21.00? | 120mins  |